Marcher Markholt
Menu
Marketing Manager

Toms Gruppen

Hvis du vil vide mere om stillingen,
er du velkommen til at kontakte:

Klaus Markholt-Hansen
+45 29911037
klaus@marchermarkholt.com

Marketing Manager til Toms Gruppen

Toms Gruppen søger en kompetent og ambitiøs Marketing Manager med en skarp digital profil og baggrund, som kan sætte den strategiske retning samt operationelt drive portefølje og forbrugerkommunikation inden for Toms mærket.


Om Toms Gruppen
Toms Gruppen har siden 1924 leveret søde oplevelser til danskerne. I dag producerer man alle produkter selv og helt fra bunden med lige dele stolte traditioner og produktfornyelse. Toms Gruppen har dybe rødder i den danske kultur som leverandør af danskernes favoritchokolade og –slik. Deres historie er baseret på stolt håndværk, flid og fremsynethed, hvilket også karakteriserer virksomheden i dag. Kulturen er præget af professionalisme og team-arbejde, hvor ledere og medarbejdere arbejder i fællesskab for at opnå resultater. Det betyder, at hvert enkelt medarbejder har stor frihed til at løbe med bolden med målet for øje. Toms Gruppens kultur bygger på sammenhold og en hyggelig atmosfære, som er skabt op gennem hele virksomhedens historie.


Stillingen
Som Marketing Manager for Toms Gruppen vil du være overordnet ansvarligt for at sætte den strategiske retning samt drive portefølje og forbrugerkommunikation for Toms mærket, inklusiv Galle & Jessen samt Ga-Jol mærkerne på tværs af alle markeder med en primær fokus på Danmark og Norden. Jobbet omfatter desuden et ansvar for at optimere effekten på sponsorat- og licensaftaler der vedrører mærket, samt sikre gode samarbejdsrelationer mellem Toms teamet og interne såvel som eksterne relationer. Som Marketing Manager vil du få ansvaret for porteføljen og arbejde konkret med udviklingsfasen fra ideindstilling til lancering af det endelige produkt, hvor det er essentielt at du har gode samarbejdsevner. Den ideelle kandidat kommer med en holistisk forståelse for marketing og skal, udover at lede et team på 3-4 medarbejdere, stå for at definere og implementere brand- og segments strategier.

Det er essentielt, at den næste Marketing Manager kan lede og inspirere medarbejderne i teamet både fagligt og ledelsesmæssigt, samt sikre stærke samarbejdsrelationer i organisationen på tværs af landegrænser, samt til tilknyttede bureauer og øvrige eksterne kontakter. Som Marketing Manager vil du være ansvarlig for planlægning og eksekvering af marketing aktiviteter koblet til porteføljen, og ligeledes være P&L ansvarlig. Det er vigtigt at du kan løfte det faglige niveau i teamet og sammen udvikle en stærk og langsigtet portefølje, og løfte Toms mærket ift. strategiplan på salgsudvikling og imageparametre. Det forventes at du formår at sikre en stabil drift gennem teamkompetencer, samt nødvendige strukturer og processer.


Din profil
Du har en højere uddannelse inden for marketing eller anden relevant akademisk uddannelse, og du har minimum 10 års relevant erfaring gerne fra FMCG, ledelseserfaring er et klar plus. Du besidder en stærk kommerciel forståelse og har en analytisk og struktureret tilgang. Det forventes at du har erfaring med porteføljestyring, samt udvikling af kommunikationsunivers, trade-aktiviteter, medieindkøb, SoMe og emballageudvikling. Den ideelle kandidat har både erfaring fra virksomheder med fuld værdikæde og fra både multinationale og mindre virksomheder, og ligeledes bred erfaring med bureausamarbejde, som er en stor del af stillingen.

Som person er du passioneret omkring dit arbejde og kommer med et højt drive. Du har en god sans for detaljer, er velstruktureret og dygtig til at eksekvere og besidder en dyb forståelse for alle markedsføringens mekanismer. Som Marketing Manager hos Toms Gruppen er det væsentligt, at du besidder empatiske samarbejdsevner og solide ledelsesegenskaber. Du er desuden resultatorienteret og kan både dansk og engelsk på forhandlingsniveau, skriftlig og mundtligt. Som Marketing Manager kan der forventes op til 30 rejsedage om året og der vil blive arbejdet både fra kontoret i Ballerup og Hvidovre.Interested?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus Markholt-Hansen på email: klaus@marchermarkholt.com.