Marcher Markholt
Menu
E-commerce Manager

Telmore

Hvis du vil vide mere om stillingen,
er du velkommen til at kontakte:

Klaus Markholt-Hansen
+45 2991 1037
klaus@marchermarkholt.dk

E-commerce Manager til Telmore

Danmarks største online mobilselskab leder efter en ambitiøs og handlekraftig E-commerce Manager, som med bred erfaring inden for de digitale discipliner skal være med til at drive det digitale salg og indgå som Product Owner i Telmores Digital Sales Squad – et tværfagligt kompetencecenter, hvor du vil få det formelle ansvar for at lede dit Squad til at levere på salgsmål og projektleverancer, og du vil være inkubator for nye initiativer samt sikre, at de bliver ført helt i mål.


Om Telmore
Telmore er Danmarks suverænt største online mobilselskab med mere end 720.000 kunder. De er udbydere af forskellige løsninger inden for mobilabonnementer, mobilt bredbånd og smartphones – og tilbyder med det markedsledende Telmore Play produkterne, mobiltelefoni, streaming og underholdning i én samlet pakke.

Telmore blev stiftet i oktober 2000 som en udfordrer til de store teleselskabers høje og uigennemskuelige priser samt besværlige abonnementer og med afsæt i dette blev Telmore det første teleselskab, der kun pererede online. Med revolutionerende produkter og services gjorde Telmore det mere enkelt og billigt at være mobilkunde. Telmore er stiftet for kunderne og de opererer altid med kunden i centrum i alle deres tiltag - både når det kommer til en ny abonnementsløsning eller en ny online platform. De leverer en service med henblik på at skulle være det smarte valg og er i både 2017 og 2019 blevet anderkendt herfor af Wilkes med prisen for Danmarks bedste kundeservice og forventer at vinde prisen igen i 2020.

Telmore ønsker nu at udvide og styrke deres online tilstedeværelse endnu mere og vil bl.a. udvikle og implementere en helt ny online forretningsplatform. I den forbindelse søger de en E-commerce Manager, som kunne tænke sig at være en del af en spændende udvikling i det konkurrenceprægede mobilmarked.


Stillingen
Stillingen som E-commerce Manager er en unik mulighed for at sætte sit præg på landets stærkeste online mobilbrand. Du vil i rollen få ansvar for telmore.dk, som er et af Danmarks største e-commerce sites.
Yderligere vil du blive hovedansvarlig for at pitche, udvikle og udrulle en helt ny e-commerce platform for Telmore og stå for at udvælge de rette platforme og leverandører. Du vil stå for at udvikle og optimere Telmores digitale salgsindsatser E2E og hertil påvirke og optimere alle dele af værdikæden. I rollen vil du yderligere skulle forstå og påvirke kunderejsen på baggrund af et bredt kendskab til best practice inden for UX/UI og CR-optimering.

Den nye E-commerce Manager vil blive en del af Telmores Marketing & Online Team bestående af 18 dedikerede kollegaer med forskellige kompetencer. Yderligere får du over 200 top-dedikerede kolleger i en flad, uformel og mangfoldig virksomhed der altid har kunden i centrum. Du vil i rollen også arbejde indgående med optimeringen af digitale salgskampagner, trafikoptimering og on-site konverteringsoptimering.

Dine primære ansvarsområder vil inkludere:

  • Være nøgleperson i opbygningen af Telmores nye e-commerce platform fra a til z
  • Påtage dig rollen som Product Owner for Telmores Digital Sales Squad og være frontrunner for nye initiativer samt sikre, at de bliver drevet i mål sammen med og via dine kollegaer
  • Ansvar for Telmores digitale salgsperformance og kontinuerlig optimering af alle eksisterende digitale salgsaktiviteter
  • Være repræsentant og talerør for Telmore Online i Telmores cross-channel Sales Performamce forum
  • Fungere som sparringspartner for Telmores kommercielle afdelinger
  • Håndtere større og mindre projekter som projektleder
  • Forecasting af forventet performance


Din profil
Den rette kandidat har en videregående uddannelse inden for computer science, marketing, kommunikation eller et relateret felt inden for digital/IT. Ligeledes kommer du med 4-5 års erfaring fra en tilsvarende rolle inden for e-commerce fra enten bureau, konsulenthus eller B2C virksomhed. I tidligere roller har du arbejdet med digital konverteringsoptimering inden for B2C. Du har kendskab til Adobe Analytics – eller lysten til at lære – heraf hands-on erfaring med onsite optimerings-tools som Adobe Test & Target. Derudover er Web analytics dit fortrukne redskab til at analysere brugeradfærd og danne hypoteser ud fra. Du evner at præsentere og videreformidle resultater og læring til hele organisationen. Ydermere brænder du for de gode digitale løsninger og har tidligere erfaring med optimering af digitale salgskampagner, trafikoptimering og onsite konverteringsoptimering.

Personligt kommer du med et stort drive og en stærk vilje til at udvikle initiativer, som skaber værdi for både virksomheden og dens kunder. Du er ikke bange for at give dig i kast med nyt og bliver ikke slået ud af udfordringer. Du er en helhedsorienteret teamplayer og stærk inden for tværfagligt samarbejde, så relationer med afdelinger fungerer optimalt. Til sidst er du som person målrettet og ikke bange for at drive performance ved at stille store krav til dig selv og dine kollegaer.


Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus Markholt-Hansen på mail: klaus@marchermarkholt.dk eller telefon: +45 2991 1037