Marcher Markholt
Menu
Nordic Product Manager

Bonnier Publications

Hvis du vil vide mere om stillingen
kan du kontakte:

Jesper Christiansen
+45 20203736
jesper@marchermarkholt.com

Nordic Product Manager
til Bonnier Publications


Om Bonnier Publications

Bonnier Publications er Nordens største udgiver af magasiner med mere end 50 titler. Virksomheden beskæftiger 500 dedikerede medarbejdere, som leverer viden og underholdning af høj kvalitet til de omkring to millioner mennesker, som hver måned læser deres magasiner. Medievirksomheden Bonnier Publications udgiver endvidere bøger og dvd'er og har mere end 50 hjemmesider. Bonnier Publications' speciale er cross-border publishing. Det betyder, at en række magasiner har én hovedredaktion i København, og at de øvrige udgaver af magasinet oversættes og bearbejdes nationalt. Bonnier Publications-koncernen har hovedsæde i København og har derudover kontorer og redaktioner i både Oslo, Helsinki og Stockholm. Organisationen indgår i det svenske, familieejede Bonnier, der er et mediekonglomerat med bl.a. aviser, bogudgivelser og tv-stationer i 20 lande.


Stillingen

Som Nordic Product Manager for Bonnier Publications bliver du på nordisk plan ansvarlig for ”Gør Det Selv”, ”Aktiv Træning” og ”Digital Foto”. Det vil dermed være din opgave at udvikle og implementere strategier for de tre brands, herunder for deres brands og universerne omkring dem, samt for de mere langsigtede forretningsmodeller. Magasinet ”Gør Det Selv” står foran en digital transformation af både produkt og forretning, som du skal være med til at lede. Du skal i samarbejde med Bonniers specialister og redaktionen arbejde med digitale kanaler, værktøjer og forretningsudvikling. Du får ansvar for at lægge budgetter og vil blive den drivende kraft, der opfylder dem i samarbejde med en lang række dygtige interne specialister.

Konkret består dine arbejdsopgaver bl.a. i at:

  • Lægge samt indfri budgetter – med fokus på abonnementer.
  • Briefings og igangsættelse af aktiviteter i samarbejde med kampagnechefer, foruden løbende sparring.
  • Deltage i samt styre strategiske udviklingsprojekter knyttet til egne brands.
  • Finde og skabe præmier til tilbud – hertil kreativt ”salg” af præmie.
  • Drive Bonniers mange forskellige salgskanaler i samarbejde med specialister, f.eks. TM og winback
  • Følge op på og på taktisk vis at reagere på afvigelser.
  • Skabe leads fra brandnære aktiviteter.
  • Kommunikere resultater, udfordringer og planer og deltage i produktudvikling og analyse.
  • Samarbejde omkring hele forretningens udvikling.

Rollen er nordisk og du refererer direkte til Forretningschef Jakob Dalsgaard.


Din profil
Du har en kommerciel uddannelse på kandidatniveau og har flere års erfaring med marketing og kommunikation – både inden for offline og digital. Hertil har du erfaring med afvikling og optimering af digitale kampagner, og det er en klar fordel, hvis du også har erfaring med abonnementsmarkedsføring og gerne også med telemarketing og direct marketing. Du er strategisk stærk og har en skarp forretningssans, og har en stærk forståelse for målgruppers behov. Desuden evner du at arbejde på tværs af de nordiske lande med otte magasinvarianter. Det er et krav, at du kan tale og skrive engelsk på professionelt niveau, samt at du forstår og kan kommunikere med nordiske kolleger. Endelig er det en fordel, at du taler ”flydende” Excel. Som person har du god gennemslagskraft. Du er logisk og analytisk tænkende, proaktiv og evner at holde flere bolde i luften på én og samme tid – også selvom presset er stort og deadlines står lige for døren. Du forstår at arbejde både individuelt samt at samarbejde på flere niveauer, og du er overbevisende og kan præsentere på bestyrelsesniveau. Du er en rolig person, der dog også kan skifte gear, når det kræves. Hertil har du humor og et grundlæggende positivt livssyn. Det er en klar fordel, hvis du har en oprigtig interesse for de segmenter som produkterne ”Gør Det Selv”, ”Aktiv Træning” og ”Digital Foto” dækker, og at du forstår dig på disse målgrupper. Endelig er du en person, der er passioneret omkring dit arbejde, og er klar til at tage det næste vigtige karriereskridt hos Bonnier Publications.


Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Christiansen på mail: jesper@marchermarkholt.com eller telefon: +45 2020 3736