Marcher Markholt
Menu
Forretningsudvikler

Matas

Hvis du ønsker at ansøge eller vide mere om jobbet,
er du velkommen til at kontakte:

Lars Holm Marcher
+45 2487 5531
lars@marchermarkholt.com

Forretningsudvikler/Business Development, Ecommerce
til Matas

I Matas’ fysiske butikker og på matas.dk arbejder virksomhedens medarbejdere dagligt for at leve op til virksomhedens formål, nemlig at levere skønhed og velvære for livet til alle Matas’ kunder.

For at skabe en endnu mere personlig shopping oplevelse på tværs af Matas’ digitale og fysiske salgskanaler, søger Matas derfor en proaktiv og selvstændig forretningsudvikler til Business Development teamet, hvor man vil få ansvaret for at drive en række udvalgte initiativer, som skal være med til at flytte Matas og Matas.dk markant.


Om Matas
Matas-kæden blev grundlagt i 1949 som en frivillig kæde. I dag består Matas-kæden af 278 butikker fordelt over hele Danmark. I alt er der ansat omkring 3.000 medarbejdere i Matas’ butikker og på hovedkontoret i Allerød. Foruden de mange fysiske butikker driver Matas ligeledes en stor webshop samt en stærk loyalitetsklub, Club Matas. I Matas’ fremtidige strategi er digitale kanaler helt central, og Matas har et ønske om at skabe fremtidens omni-channel virksomhed med fokus på brandoplevelse, inspiration og tæt integration med de sociale medier. Det er således Matas’ ambition og forventning, at en væsentlig del af virksomhedens fremtidige vækst skal komme fra digitale platforme.


Stillingen
Som forretningsudvikler hos Matas’ Business Development team får du en aktiv rolle i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder. Stillingen hos Matas er en fantastisk mulighed for at være en del af en fortsat succes, hvor netop dette område har en central placering, når Matas leverer skønhed og velvære for livet til virksomhedens mange kunder.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende:

  • Forretningsmæssig udvikling, modning og konceptualisering af udvalgte tiltag og projekter
  • Definere scope, udarbejde user-stories og wireframes i samarbejde med UXer
  • Sikre alignment og medejerskab for dine projekter på tværs af organisationen
  • Koordinering med diverse stakeholders, udviklingsteams og tekniske projektledere i organisationen såvel som med eksterne leverandører/samarbejdspartnere
  • Sikre fremdrift og prioritering af dine projekter herunder kvalitetssikring, test og løbende optimering

Ud over at modne og drive nye tiltag vil du også skulle agere projektleder ift. udvikling og implementering og dermed følge dine projekter til dørs.


Din profil
Du drives af at skabe resultater og motiveres af både store og små projekter, kortsigtede som langsigtede. Du kan navigere i åbent farvand, hvor ingen processer eller projekter ligner hinanden. Du motiveres af at skabe forretning og af at skabe de fedeste/bedste (banebrydende) kundeoplevelser, der kan være med til at rykke Matas.dk ind i en ny liga. Du arbejder målrettet og formår at skabe engagement omkring de opgaver, du arbejder med.

Desuden har du:

  • Et kommercielt mindset kombineret med en forkærlighed for at skabe de bedste digitale brugeroplevelser
  • Stærkt fokus på at skabe resultater og naturlig gennemslagskraft
  • Erfaring med at drive projekter og koordinere på tværs af faggrupper og afdelinger
  • En struktureret tilgang til opgaverne, men du er samtidig agil i dine metoder
  • En positiv og udadvendt udstråling samt evnen til at opbygge relationer og være en del af et velfungerende team på en stor dynamisk arbejdsplads

Den optimale profil har en kommerciel/digital videregående uddannelse, et par års erfaring fra konsulentbranchen og samtidig nogle år på bagen hos en større dansk (e-)retailer eller lignende kommerciel virksomhed. Personligt karakteriser du dig som nytænkende, kreativ, opsøgende og udadvendt. Du kæmper for dine projekter og samtidig har du respekt for andres arbejde og prioriteter.


Din ansøgning
Marcher Markholt håndterer processen, så hvis du ønsker at ansøge eller vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Holm Marcher på mobil: 2487 5531 eller mail lars@marchermarkholt.com