Marcher Markholt
Menu
Head of Digital Marketing

ALDI

Hvis du vil vide mere om stillingen,
er du velkommen til at kontakte:

Jesper Christiansen
+45 2020 3736
jesper@marchermarkholt.com

Head of Digital Marketing
til ALDI

På vegne af ALDI leder vi efter en Head of Digital Marketing, som vil blive ansvarlig for kædens digitale og dialogorienterede kanaler, for at sikre fortsat stærk digital positionering i detailhandlen og blandt forbrugerne.


Om ALDI Danmark
ALDI Danmark er en del af den succesfulde detailkæde ALDI Nord, som er repræsenteret i ni europæiske lande. ALDI Danmark har hovedkontor i Albertslund og har 182 butikker fordelt over hele landet. Udover hovedkontoret har vi tre regionskontorer beliggende i hhv. Karlslunde, Kolding og Haverslev, der er i tæt samarbejde med butikkerne tillige spiller en vigtig rolle i vores udviklingsrejse. Vi er en dansk virksomhed, der er en del af en stor og respekteret international kæde, hvilket giver store fordele. Vi er og vil til enhver tid være Danmarks billigste indkøbssted med de bedste varer. Vores kvalitet er høj, og vi tester løbende for at sikre den gode kvalitet. Samtidig tager vi også ansvar i forhold til varer, medarbejdere og samfundet.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Som ét ALDI Danmark er vi på vej til at blive én stærk virksomhed med tre regioner, som er klar til at stå frem og vise Danmark, at vi er en attraktiv virksomhed at arbejde i og det rigtige sted at handle.

ALDI Danmark startede i 2018 en revitaliseringsproces under overskriften "hver dag endnu bedre". De første mange tiltag er allerede iværksat, og næste skridt på rejsen er et fornyet fokus på strategi, kultur og ledelse, hvor vi sammen skal vende indtrykket af ALDI ved at fokusere på vores kerneforretning og en god indkøbsoplevelse i det nye ALDI.

Hos ALDI ønsker vi ikke blot at skabe de bedste fysiske kundeoplevelser, men også at skabe et stærkt digitalt univers på tværs af alle kanaler, som kan bringe værdi til både forretningen og kunderne.


Stillingen

Stillingen som Head of Digital Marketing er en unik mulighed for at sætte præg på landets første discountkædes digitale aktiviteter på tværs af alle kanaler. Du vil spille en essentiel rolle i kædens digitale forretningsudvikling med overordnet ansvar for alle digitale kanaler samt virksomhedens egne dialogorienterede kanaler. Du vil indgå i tæt samarbejde med MD MarCom og med stærk ledelsesflair vil du få ansvar for Direct Channels teamet, som du vil sikre kontinuerlig udvikling, motivation og engagement. Med stærke strategiske og digitale kompetencer vil du arbejde med både kanalspecifik produktion og indhold gennem direkte interaktion med kunderne.

De primære ansvarsområder inkluderer:

  • Ansvar for alle direkte kanaler, herunder website, app, nyhedsbreve, SoMe og customer service
  • Drive og lede Digital Marketing teamet, herunder fortsat udvikling på både personligt og fagligt plan
  • Identificere måder at forbedre og optimere processer og arbejdsgange i teamet
  • Ansvar for Digital Marketing budget allokering, planlægning og tracking.
  • At monitorere, måle og analysere effektiviteten af de digitale marketing initiativer i forhold til opsatte KPI mål og tage actions
  • Søge nye potentielle områder til at forbedre performance gennem data og teknologi i tæt samarbejde med vores digitale bureau
  • At forstå og lede kreative temakampagner for at øge performance og kvaliteten af CTRs
  • Ansvarlig for at lede og implementere succesfuld paid search og paid SoMe kampagner og demonstrere øget reach og engagement
  • Udvikling af Marketing Dashboards til tracking af relevante KPI’er, i tæt samarbejde med MarCom Support


Din profil
Den ideelle profil har en uddannelse inden for marketing, kommunikation, digital marketing e.l. og kommer med mere end 5 års relevant erfaring fra førende stillinger inden for ledelse af marketingteams, gerne fra retail- og discountindustrien. Du har gennem en årrække haft hands-on med digital marketing og har dermed et dybt kendskab og bred forståelse for direkte og dialogbaseret MarCom-kanaler, herunder i særdeleshed inden for udvikling og distribuering af kundecentreret indhold. Med udgangspunkt i både forretning og kunder tager du afsæt i målgruppens ageren og forandring, når du arbejder med digitale kanaler, og har en dybdegående forståelse for holistiske kunderejser og cross-channel kontrol af kundeinteraktioner. Du har bredt kendskab til e-commerce-disciplinen og de dertilhørende processer, og forstår at udvikle og tilpasse disse til et integreret MarCom-miljø. Hertil har du et stort kundefokus og styrer dine marketingtiltag ud fra en datadrevet og forretningsorienteret tilgang.

Personligt kommer du med et stort drive og en stærk vilje til at udvikle digitale initiativer, som bringer værdi for både din virksomhed og deres kunder. Du er ikke bange for at give dig i kast med nyt, og møder du udfordringer eller bump på vejen, lader du dig ikke hyle ud, men fortsætter din færd med stort gåpåmod og troen på, at målet kan nås med de rette kompetencer og det rigtige team. Dette afspejler også din ledelsesstil, som er baseret på direkte og bestemt styring, men som samtidig tager afsæt i åbenhed og ærlighed. Du forstår hertil fortsat at udvikle og motivere dine medarbejdere og finder det vigtigt at løfte i samlet flok. Endvidere har du en pragmatisk tilgang til dit arbejde, er struktureret og har blik for detaljer. Du holder dig opdateret på samfunds- og forbrugertrends og ved, hvad der rører sig i både industrien og i det digitale og traditionelle marketingfelt. Til slut er du ikke bange for at gå forrest og vise vejen for andre, og har både mod og lyst til at træde ind i én af landets førende discountkæder med målet om at skabe forretningsmæssig værdi gennem stærke digitale initiativer på tværs af kanaler.


Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Christiansen på mail: jesper@marchermarkholt.com eller telefon: +45 2020 3736.