Marcher Markholt
Menu
Head of Marketing

ALDI

Hvis du vil vide mere om stillingen,
er du velkommen til at kontakte:

Jesper Christiansen
+45 2020 3736
jesper@marchermarkholt.com

Head of Marketing til ALDI

På vegne af ALDI leder vi efter en ambitiøs Head of Marketing, der vil blive ansvarlig for udvikling og eksekvering af ALDI’s marketingaktiviteter. Du kommer til at spille en nøglerolle i at sætte rammerne for ALDI’s fremtidige marketinginitiativer med henblik på at styrke brandkendskabet yderligere.


Om ALDI Danmark

ALDI Danmark er en del af den succesfulde detailkæde ALDI Nord, som er repræsenteret i ni europæiske lande. ALDI Danmark har hovedkontor i Albertslund og har 182 butikker fordelt over hele landet. Udover hovedkontoret har vi tre regionskontorer beliggende i hhv. Karlslunde, Kolding og Haverslev, der er i tæt samarbejde med butikkerne tillige spiller en vigtig rolle i vores udviklingsrejse. Vi er en dansk virksomhed, der er en del af en stor og respekteret international kæde, hvilket giver store fordele. Vi er og vil til enhver tid være Danmarks billigste indkøbssted med de bedste varer. Vores kvalitet er høj, og vi tester løbende for at sikre den gode kvalitet. Samtidig tager vi også ansvar i forhold til varer, medarbejdere og samfundet.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Som ét ALDI Danmark er vi på vej til at blive én stærk virksomhed med tre regioner, som er klar til at stå frem og vise Danmark, at vi er en attraktiv virksomhed at arbejde i og det rigtige sted at handle.

ALDI Danmark startede i 2018 en revitaliseringsproces under overskriften "hver dag endnu bedre". De første mange tiltag er allerede iværksat, og næste skridt på rejsen er et fornyet fokus på strategi, kultur og ledelse, hvor vi sammen skal vende indtrykket af ALDI ved at fokusere på vores kerneforretning og en god indkøbsoplevelse i det nye ALDI.

Hos ALDI ønsker vi ikke blot at skabe de bedste fysiske kundeoplevelser, men også at skabe et stærkt digitalt univers på tværs af alle kanaler, som kan bringe værdi til både forretningen og kunderne.


Stillingen

Som Head of Marketing får du ansvaret for at opbygge og vækste ALDI-brandet i henhold til den overordnede strategi og ønskede positionering. Du bliver overordnet ansvarlig for at lede, udvikle og drive den fremtidige marketingstrategi, hvilket indebærer et konkret ansvar for udvikling og eksekvering på traditionelle marketingkanaler herunder ALDI’s tilbudsavis, der fortsat fungerer som den største offlinekanal. Sammen med et team af engagerede MarCom skal du sikre en løbende udvikling af go-to-market strategier, processer og kommunikationsindsatser.

Dine primære arbejdsopgaver inkluderer:

  • Ansvar for at vedligeholde og udvikle alle MarCom-kanaler (print, TV, Radio, POS etc.)
  • Kontinuerlig udvikling af tilbudsavis, tilsikre høj standard og leveringsevne samt optimering af distribution
  • Udvikle og drive temakampagner i tæt samarbejde med teamet og bureauer
  • Have det strategiske overblik over medieinititativer med tilsvarende budgetansvar i tæt koordinering med marketingdirektør og mediebureau
  • Udvikling af egne kreative ideer til cross-channel-marketing og dermed bidrage til MarCom-teamets 360-graders tilgang
  • Kontinuerlig monitorering af konkurrenter og markedstendenser samt udvikling af relevante differentieringsstrategier
  • Drive og lede marketing-teamet, herunder facilitere fortsat udvikling på både personligt og fagligt plan
  • Holde dig opdateret på marketingmæssige trends og søge nye potentielle områder til at forbedre performance i tæt samarbejde med det tilknyttede mediebureau

Som Head of Marketing indgår du i MarCom ledelsen sammen med Head of Digital Marketing og Head of Communication. Du vil få en central funktion i virksomheden, hvorfor interaktion med resten af organisationen vil være en stor del af jobbet. Derfor er det essentielt, at du går forrest og trives med stakeholder management samt formår at skabe engagement og opbakning til ALDI’s mål og strategier på tværs af organisationen.


Din profil

Den ideelle profil har en relevant uddannelse inden for marketing, kommunikation eller lignende og kommer med mere end 5 års relevant erfaring fra førende stillinger inden for ledelse af MarCom-teams, gerne fra retail- og discountindustrien. Du kommer desuden med solid hands-on-erfaring med både traditionel og digital marketing, herunder et dybdegående kendskab med og bred forståelse for udvikling og distribuering af kundecentreret indhold på direkte og dialogbaserede MarCom-kanaler, således at at ALDI’s offline initiativer spiller godt sammen med det digitale marketing team. Derudover har du erfaring med planlægning, eksekvering, evaluering og justering af medieindsatser. Stillingen kræver derfor, at du kommer med veludviklet målgruppe- og kundeindsigt og formår at omsætte det til engagerende kampagner. Da du vil få et stort ansvar inden for budgettering er det essentielt, at du kommer med solidt kendskab til og tidligere har haft ansvar for store mediebudgetter, især inden for printmedier.

Som person er du passioneret omkring dit arbejde og kommer med et højt drive. Du besidder en stærk kommerciel forståelse og har en analytisk og struktureret tilgang til dit arbejde. Du har en god sans for detaljer, er velstruktureret, dygtig til at eksekvere og besidder en dyb forståelse for alle markedsføringens mekanismer. Det er ydermere essentielt, at du besidder stærke ledelsesevner, samt forstår hvordan du skal skabe et motiveret team med høj faglighed og målbare resultater. Du er selvstændig af natur og trives med at gå forrest og sætte en retning, men du er samtidig empatisk og forstår at motivere dit team til at nå fastsatte mål.

Slutteligt er du motiveret for at tage det næste vigtige karriereskridt og gøre en afgørende forskel som Head of Marketing for ALDI.


Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Christiansen på mail: jesper@marchermarkholt.com eller telefon: +45 2020 3736.