Marcher Markholt
Menu
Digital Kampagnechef

Bonnier Publications

Hvis du vil vide mere om stillingen,
kan du kontakte:

Jesper Christiansen
+45 2020 3736
jesper@marchermarkholt.com

Digital Kampagnechef
til Bonnier Publications

På vegne af Bonnier Publications søger vi en ambitiøs og struktureret Digital Kampagnechef, som vil blive omdrejningspunktet for kampagnerne på flere af Bonniers brands og som skal sikre målrettet eksekvering af digitale kampagner.


Om Bonnier Publications

Bonnier Publications er Nordens største udgiver af magasiner med mere end 50 titler. Virksomheden beskæftiger 500 dedikerede medarbejdere, som leverer viden og underholdning af høj kvalitet til de omkring to millioner mennesker, som hver måned læser deres magasiner. Medievirksomheden Bonnier Publications udgiver endvidere bøger og dvd'er og har mere end 50 hjemmesider. Bonnier Publications' speciale er cross-border publishing. Det betyder, at en række magasiner har én hovedredaktion i København, og at de øvrige udgaver af magasinet oversættes og bearbejdes nationalt.

Bonnier Publications-koncernen har hovedsæde i København og har derudover kontorer og redaktioner i både Oslo, Helsinki og Stockholm. Organisationen indgår i det svenske, familieejede Bonnier, der er et mediekonglomerat med bl.a. aviser, bogudgivelser og tv-stationer i 20 lande.


Stillingen

Bonnier er en medievirksomhed i rivende udvikling, som det seneste år har investeret massivt i at sikre væksten af magasin- og digitale abonnementer via digitale kanaler. I rollen som Digital Kampagnechef er du omdrejningspunktet for kampagnerne på flere af Bonniers brands, hvorfor du vil få det overordnede ansvar for planlægningen og eksekveringen af digitale kampagner for Bonniers magasiner på tværs af lande. Du bliver projektleder på kampagnerne fra start til slut - lige fra de indledende opstartsmøder til den kreative udvikling, optimering og efterfølgende evaluering. Derfor vil du være i løbende dialog med produktchefer, redaktioner og specialister - kommunikation og samarbejde er afgørende for kampagnens succes. Dette fordrer også, at du er god til stakeholder management og er i stand til at balancere mange forskellige input uden at miste fokus på bolden.

Kampagnerne er forskellige fra magasin til magasin, hvor målgrupper, kampagnemateriale og valg af kommunikationskanaler varierer. Du skal have et kreativt blik og have idéer til det visuelle udtryk af kampagnerne, som kan være i form af foto, grafikker, videomateriale etc.

I rollen bliver du en del af et stærkt Performance Marketing team, der motiveres af at skabe resultater og fremdrift. Teamet består af specialister inden for bl.a. analyse, CRO, SoMe, SEM, e-mail marketing og øvrige kampagnechefer, der tilsammen har ansvaret for det digitale forretningsområde på det nordiske marked.


Din profil

Du har en HD, Cand.merc. eller lignende høj uddannelse inden for marketing og har min. 3-5 års relevant erfaring, hvor du har arbejdet med digitale kanaler – både owned og paid. Ud over at have en høj strukturel eksekveringskompetence, er du strategisk tænkende med en stærk forståelse for og med dokumenterede resultater inden for dialog kampagneudvikling inden for de fleste målgrupper. Du er skarp til at definere KPI’er og evaluere resultater på baggrund af data, hvorfor stillingen også kræver, at du er resultatorienteret af natur og kan arbejde under stort pres. Ydermere skal du kunne holde det overordnede overblik og holde styr på projekter fra start til slut, hvilket også indebærer, at du kan evaluere undervejs og igangsætte nye tiltag, hvis det er nødvendigt for at nå i mål.

Positionen kræver, at du er viljestærk, robust og har et højt drive, men alligevel er imødekommende og besidder empatiske og respektfulde samarbejdsevner og forståelse for andres holdninger. Du er initiativrig og drives af at opnå resultater og få indsatser frem i organisationen. Du er et detaljeorienteret menneske med særdeles gode mundtlige og skriftlige præsentationsevner samt kommunikations- og kreativ forståelse. Du er desuden en person, der er passioneret omkring dit arbejde, er klar til at tage det næste vigtige karriereskridt, og som vil kunne gøre en forskel for Bonnier Publications.

Det er en fordel, hvis du kan forstå både svensk og norsk.


Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Christiansen på mail: jesper@marchermarkholt.com eller telefon: +45 2020 3736